Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Bambusz golyóstoll papír ajándékkártyában

TOP

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Bambusz golyóstoll papír ajándékkártyában

TOP
Raktáron

908 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: csütörtök 09.05.2024 i

Lézeres gravírozás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 1 717 Ft -60%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +

Golyóstoll műanyag klippel. Kék töltővel szállítjuk.
Anyaga: bambusz
A tollhoz fekete papír ajándékkártya tartozik
A bambusz toll elegáns és környezetbarát választás az íráshoz. Ez az egyedi toll természetes bambusz anyagból készül, amely számos előnnyel és tulajdonsággal rendelkezik:
Természetes szépség: A bambusz toll szépségét a bambuszfa természetes megjelenéséből és meleg árnyalatából nyeri. Minden tollnak egyedi mintázata és textúrája van, amelyek kellemes esztétikai vonzerőt kölcsönöznek.
Könnyedség és kényelem: A bambusz toll könnyű és kényelmesen kézben tartható. A bambusz anyaga puha tapintású, ami kellemes írási élményt biztosít. A toll kiegyensúlyozott és könnyen használható, megkönnyíti az írást és megelőzi a kéz fáradtságát.
Tartósság és tartósság: A bambusz toll erős és tartós. A bambusz, mint anyag, szilárdságáról és kopásállóságáról ismert. Így biztos lehet benne, hogy a bambusz toll hosszú ideig kitart és megbízhatóan szolgálja Önt.
Egyediség: A bambusz toll egyedi megjelenésű a bambuszfa természetes mintázatának és textúrájának köszönhetően. Minden toll eredeti és sajátos tulajdonságokkal rendelkezik. Ez megkülönbözteti a hétköznapi tollaktól, és különleges érzést kölcsönöz az írásnak.
A bambusz toll ideális választás azok számára, akik stílusos és környezetbarát kiegészítőt keres az íráshoz. Legyen egyedi és élvezze az írást ezzel az elegáns és tartós bambusz tollal, amely természetes bájt kölcsönöz az íráshoz.


Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu