Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Cégünkről

Információk pontokban

  • Alapítási év: 2006 óta működünk, egyéni ajándékokra és személyre szabott lézergravírozásra specializálódva.
  • Működési terület: Tisztán cseh vállalat vagyunk, amely mostantól szolgáltatásokat is nyújt Magyarországra.
  • Ügyfélkör: Több mint egymillió elégedett ügyfél csak a Cseh Köztársaságban.
  • Technológia: Több mint 10 csúcsminőségű német lézergravírozó géppel rendelkezünk, amelyek a legmagasabb minőséget biztosítják.
  • Nemzetközi együttműködés: Együttműködünk nemzetközi partnerekkel az autóipartól a repülőgépgyártásig, és segítünk nekik különböző alkatrészek és termékek jelölésében.
  • Ügyfél-elégedettség: A kiskereskedelmi ügyfeleink 96%-a elégedett szolgáltatásainkkal.
  • Szolgáltatások: Gyors reakció a problémákra, szükség esetén azonnali új termék küldése a vállalat költségén. A reklamációkat 99%-ban online intézzük a vásárló által küldött fotó alapján.
  • Új piac: Termékeinket mostantól Magyarországra is szállítjuk, ahol a szállítási idő a legtöbb esetben 2 munkanapon belül van (3,3 munkanap a megrendelés leadásától számítva).
  • Ügyfélszolgálat: Folyamatos, 24/7-es elérhetőség az info@wantie.hu e-mail címen, jelenleg telefonos támogatás nélkül magyar nyelven (telefonos ügyfélszolgálat előkészületben van).

Ha szeret hosszabb szövegeket olvasni...

2006 óta büszke cseh kiskereskedelmi vállalat vagyunk, amely egyéni ajándékokat kínál személyre szabott lézergravírozással. Ez idő alatt több mint egymillió ügyfelet elégedett meg csak a Cseh Köztársaságban, ami azt jelenti, hogy átlagosan minden tizedik cseh nálunk találta meg azt az igazi ajándékot, amellyel felvidította valakinek a napját.

Minden lézeres technológiánk, beleértve több mint 10 csúcsminőségű német gépet is, lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb minőséget kínáljuk kedvező áron. Hosszú évek tapasztalatai nem korlátozódnak csak a Cseh Köztársaságra; nemzetközi partnerekkel is együttműködünk az autóipartól a repülőgépgyártásig.

Ami az ügyfeleink elégedettségét illeti, hosszú távon 96%-os értékelést tartunk fenn. Ez azt jelenti, hogy 100 ügyfélből 96 elégedett szolgáltatásainkkal. Vagy ezt a statisztikát úgy is bemutathatjuk, hogy 100 emberből 4-et valamilyen okból boldogtalanná tettünk.

Mindig igyekszünk a lehető legjobban kiszolgálni ügyfeleinket, és ha lehetséges, azonnal új árut küldünk saját költségünkön az ügyfél maximális elégedettsége érdekében. Mostantól termékeinket Magyarországra is szállítjuk! A szállítási idő 97% -ban 2 munkanapon belül van, és az átlagos szállítási idő a megrendeléstől számított 3,3 munkanap.

Ha bármilyen kérdése van vagy segítségre van szüksége a rendeléssel kapcsolatban, bármikor vegye fel velünk a kapcsolatot az info@wantie.hu e-mail címen. Állandóan, napi 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre állunk. Jelenleg nem kínálunk telefonos támogatást magyar nyelven, de szakképzett munkatársaink bármikor készen állnak, hogy e-mailen keresztül segítsenek Önnek.


Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu