Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Bambusz tollak díszdobozban 2

TOP

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Bambusz tollak díszdobozban 2

TOP
Raktáron

2 123 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: csütörtök 09.05.2024 i

Lézeres leírás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 1 717 Ft -60%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +

Bambusz tollkészlet papír díszdobozban.
A készlet a következőket tartalmazza: toll gumiból készült érintőkijelzővel az okostelefonos vezérléshez és 0,7 mm-es mechanikus ceruza
A toll újratöltője kék
A bambusz tollak elegáns és környezetbarát választás az íráshoz. A bambusz, mint az írótollak anyaga számos előnyt és tulajdonságot kínál, amelyek vonzóak lehetnek:
Természetes szépség: A bambusz írótollak szépségét a bambuszfa természetes megjelenése és meleg árnyalata adja. Minden tollnak egyedi mintázata és textúrája van, amelyek kellemes esztétikai vonzerőt kölcsönöznek.
Könnyedség és kényelem: A bambusz tollak könnyűek és kényelmesen tarthatók. A bambusz anyaga puha tapintású, ami kellemes írási élményt biztosít. A tollak kiegyensúlyozottak és könnyen kezelhetők, megkönnyítve az írást és megelőzve a kéz elfáradását.
Tartósság és tartósság: A bambusz tollak erősek és tartósak. A bambusz, mint anyag, szilárdságáról és kopásállóságáról ismert. Így biztos lehet benne, hogy a bambusz írótoll hosszú ideig kitart és megbízhatóan szolgálja Önt.
Egyediség: A bambusz írótollak egyedi megjelenésűek a bambuszfa természetes mintázatának és textúrájának köszönhetően. Minden toll eredeti és sajátos tulajdonságokkal rendelkezik. Ez megkülönbözteti a hétköznapi tollaktól, és különleges hangulatot kölcsönöz az írásnak.
E jellemzők miatt a bambusz tollakat környezetbarát, esztétikus és tartós választásként mutathatja be mindazoknak, akik értékelik a természetes anyagokat és a kiváló minőségű írást. A bambusz tollak ideálisak mindennapi használatra, akár az iskolában, akár az irodában, akár személyes naplóba való íráskor.
A bambusz tollak nagyszerű ajándékot jelentenek azok számára is, akik értékelik az eredetiséget és a környezetbarát megközelítést.
Ha bambusz írótollat választ, nemcsak a fenntarthatóságot támogatja és csökkenti ökológiai lábnyomát, hanem kellemes hangulatot és stílusos elemet visz az írásba. Élvezze az egyedülálló érzést, amikor bambusz tollat tart a kezében, és hagyja, hogy kreativitása szabadon áramoljon a papírra.

Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu