Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Gombakés iránytűvel Maxi

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Gombakés iránytűvel Maxi

Raktáron

4 431 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: hétfő 13.05.2024 i

Lézeres gravírozás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +

Maxi gombakés, hajlított pengével és sörtékkel a gombák tisztításához.
Méretek: kb. 13,5 x 2,5 x 1,8 cm (sörtékkel zártan)
Méretek nyitva: hossza 20,5 cm
Anyag: fa, rozsdamentes acél
Akéshez tartozik egy kis iránytű a markolaton.
Bemutatjuk a gombakést, a tökéletes társ minden gombakedvelő számára. Ez a kés számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a gombaszedés és előkészítés során, miközben stílusos kiegészítője lesz felszerelésének.
Fő jellemzője az ívelt acélpenge, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletesen megfeleljen a gombaszedési igényeknek. Az ívelt forma lehetővé teszi a gombák precíz és könnyű vágását anélkül hogy károsítaná a környezetet. Emellett az acél penge tartós és hosszú élettartamú, ami még gyakori használat mellett is biztosítja a megbízhatóságát.
Ennek a gombakésnek egy másik előnye a tisztítókefe a gombák tisztításához, amely közvetlenül a markolatba van beépítve. Ez a kefe minőségi szálakból készült, amelyek ideálisak a gombák kíméletes és alapos tisztításához. Lehetővé teszi a szennyeződések és talajmaradványok eltávolítását anélkül, hogy károsítaná a szerkezetüket.
Ezen kívül ez a gombakés egy kis iránytűvel van felszerelve, amely közvetlenül a fa nyélbe van beágyazva. Ez az iránytű lehetővé teszi, hogy könnyedén eligazodjon a terepen, és visszataláljon kedvenc gombászhelyeire. Pontossága és megbízhatósága nagyobb magabiztosságot ad, és időt takarít meg az új gombakincsek keresése közben.
Összességében egy görbe acélpengével, egy kefével a gombák tisztításához és egy kis, a fa markolatba ágyazott iránytűvel ellátott gombakés tökéletes eszköz vagy csodálatos ajándék minden lelkes gombavadász számára. Minőségi kivitelezése, praktikus funkciói és stílusos kialakítása nélkülözhetetlen kellékké teszi minden gombász kalandjához.

Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu