Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Gua Sha acél

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Gua Sha acél

Raktáron

3 062 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: csütörtök 23.05.2024 i

Lézeres gravírozás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +
Az ősi kínai gyógyító gyakorlatok által inspirált acélból készült Gua Sha egy modern eszköz, amely nemcsak terápiás előnyöket, hanem esztétikai eleganciát és hosszú élettartamot is biztosít. Ez a gondosan kifejlesztett eszköz kiváló minőségű sebészeti acélból készül, biztosítva higiénikus tulajdonságait és könnyű karbantartását. Sima és szilárd felülete ideális az arc, a nyak, a vállak és más testrészek gyengéd masszírozásához.testrészek masszírozására, elősegítve a vérkeringést, oldva az izomfeszültséget és elősegítve a nyirokelvezetést.

Az eszköz ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen és kényelmesen tartható, ami növeli a hatékonyságát a test különböző területein történő használat során. Az acélból készült Gua Sha minden bőrtípusra alkalmas, és rendszeres használata jelentősen hozzájárulhat a bőr rugalmasságának javításához, a puffadtság csökkentéséhez, valamint a finom vonalak és ráncok enyhítéséhez.

Ezenkívül ez az eszköz különböző formájú, sima élekkel rendelkezik, amelyeket kifejezetten a hatékony terápiás célokra - a széles felületektől a gyengéd masszázshoz a keskeny élekig, amelyek intenzívebb nyomást gyakorolnak az egyes pontokra. Tartósságának és könnyű fertőtleníthetőségének köszönhetően az acélból készült Gua Sha ideális választás a professzionális terapeuták és az otthoni használatra.

Méret: 4 x 6 cm
Anyaga: sebészeti acél


Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu