Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Időtlen bőr jegyzetfüzet kézzel készített papírral Timeless Journal A5

TOP

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Időtlen bőr jegyzetfüzet kézzel készített papírral Timeless Journal A5

TOP
Raktáron

15 185 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: szerda 15.05.2024 i

Lézeres gravírozás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +
Bemutatjuk a kézzel készített luxus kézzel készített bőr időpatinás jegyzetfüzetünket, amely ötvözi a minőséget, az eleganciát és a praktikumot. Ez az időtlen jegyzetfüzet a múlt báját idézi, és tökéletes társ a napi jegyzetek, a tervezés vagy az utazási feljegyzések készítéséhez.
Főbb jellemzők:
Kézzel készült valódi bőrből: a kiváló minőségű anyag hosszú élettartamot és kopásállóságot garantál. A bőrfelület egyedi megjelenést és luxus érzetet kölcsönöz a jegyzetfüzetnek.

100 lap kézzel készített papír: a jegyzetfüzet 100 lap gondosan megmunkált, környezetbarát papírt tartalmaz, amely sima és kellemes írást biztosít. A papír számos íróeszközzel, például tollal, ceruzával vagy töltőtollal használható.

Időtlen dizájn: A jegyzetfüzet elegáns és minimalista dizájnja bármilyen alkalomra alkalmas - legyen szó üzleti megbeszélésről, személyes feljegyzésekről vagy kreatív munkáról. Időtlen megjelenése férfiak és nők számára egyaránt vonzó.

Kiváló választás ajándéknak: Ez a kézzel készített bőr jegyzetfüzet remek ajándék a családnak, barátoknak vagy kollégáknak, akik értékelik a minőséget és a stílust. Adjon nekik egy egyedi és személyes ajándékot, amely hosszú éveken át szolgálja majd őket.

Praktikus és funkcionális. Kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható táskában vagy hátizsákban, így mindig magánál lehet.

Jegyzetfüzet 100 üres ívvel (200 oldal) A5 méretben.
Anyag: valódi bőr, hagyományos módon kézzel készített papír
Jegyzetfüzet színe: barna
Ateljes jegyzetfüzet mérete: 200 x 165 mm




Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu