Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Prémium kés Ramses fa sárgaréz kombinációval nagyméretű

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Prémium kés Ramses fa sárgaréz kombinációval nagyméretű

Raktáron

7 508 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: szerda 22.05.2024 i

Lézeres gravírozás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +
A nagyméretű, fából készült markolattal és sárgaréz kombinációval ellátott zárókés nagyszerű társ a szabadtéri tevékenységekhez, kempingezéshez és mindennapi használathoz. Ezt a kést gondosan úgy tervezték, hogy az elegáns stílust kiváló funkcionalitással kombinálja.
Kulcsfontosságú jellemzők:
Minőségi acélból készült penge: A kés kiváló minőségű acélpengével rendelkezik, amely korrózióálló és hosszú élettartamot biztosít. A 10 cm hosszúságú pengével a kés számos feladatra alkalmas, a favágástól az ételkészítésig.
A markolat sima felületű fából készült, amely kellemes tapintást és esztétikus megjelenést biztosít. A fa erős és tartós, ami kényelmes fogást és a kés könnyű irányítását biztosítja.
Sárgaréz kombináció: Ez a kés gyönyörű sárgaréz kombinációval rendelkezik, amely kifinomult megjelenést kölcsönöz a terméknek. A sárgaréz kontrasztot alkot a fával, és az elegancia és a minőség érzetét kelti.
A kés megbízhatózárómechanizmussal van ellátva, amely biztosítja a penge biztonságos és könnyű nyitását és zárását. Ez a mechanizmus megakadályozza a penge véletlen kinyílását, amikor a kés nincs használatban.
Hordozhatóság. Az övre vagy zsebekre rögzíthető klipsz található rajta, amely lehetővé teszi a kényelmes hordozást és a szerszám gyors elérését szükség esetén.
A zárókés a fa markolat és a sárgaréz kombinációjával nemcsak praktikus eszköz, hanem stílusos kiegészítő is a mindennapi használathoz. Akár szabadtéri kirándulásokon, kempingezéskor vagy egyszerűen csak a ház körül használja, ez a kés kiváló teljesítményt és tartósságot kínál. Elegáns kialakítása, valamint a fa és a sárgaréz kombinációja olyan luxus megjelenést kölcsönöz neki, amely mindenkinek megragadja a tekintetét.
Nem számít, hogy Ön lelkes kalandor, szabadtéri rajongó, vagy csak egy megbízható és stílusos kést keres a mindennapi használatra. Ez egy olyan eszköz, amelyre minden helyzetben számíthat, és amelynek használata sok örömet okoz majd.
Miért használnak sárgarézből készült kések markolatát?
A sárgaréz a réz és a cink ötvözete, amelyet gyakran használnak számos alkalmazásban, többek között a kések és markolataik gyártásához.
Tartósság: A sárgaréz nagy szilárdságáról és kopásállóságáról ismert. Ez a tulajdonsága biztosítja, hogy a sárgarézből készült késmarkolatok tartósak és ellenállnak a mindennapi használatnak.
Korrózióállóság: A sárgaréz jól ellenáll a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a sárgaréz markolatok még zord körülmények között, például nedvességgel és különböző vegyi anyagokkal való érintkezés esetén is megőrzik megjelenésüket és épségüket.
Esztétika: A sárgaréz vonzó megjelenéssel és felületi textúrával rendelkezik. Aranyszínű árnyalatban, fényes kivitelben kapható, ami elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz a késeknek. A sárgaréz fogantyúkat gyakran esztétikai vonzerejük és a kés dizájnjának kiegészítésére való képességük miatt becsülik.
Nehézség: A sárgaréz viszonylag nehéz anyag, ami hozzájárulhat a kiegyensúlyozott érzéshez, amikor a kést tartjuk. Ez a tulajdonság stabilitást és erőt adhat a kés kezeléséhez.
Kényelmes fogás: A sárgaréz sima felületi textúrájának köszönhetően kényelmes fogást biztosít. Ezt az anyagot jó érzés megfogni, és kényelmet nyújt a kés használatakor.
Teljes hossza 22,5 cm
Pengehossz: 10 cm
Markolat hossza: 12,5 cm
Zárt kés hossza: 12,5 cm



Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu