Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Prémium multifunkciós zsebfogó

TOP

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Prémium multifunkciós zsebfogó

TOP
Raktáron

8 600 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: kedd 07.05.2024 i

Lézeres leírás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +

Kiváló minőségű, prémium multifunkciós fogó 12 kiegészítő szerszámmal. 12 db nejlon tok mellékelve.
Méretek összehajtva: 11 x 5 x 2,5 cm
Nagyon magas minőségű kivitel.
Bemutatunk egy kiváló minőségű multifunkciós fogót, amely 12 különböző szerszámmal rendelkezik, hogy megfeleljen a mindennapi és különleges helyzetekben felmerülő igényeinek. Ezt a fogókészletet a magas minőségre és a funkcionalitásra helyezve a hangsúlyt, hogy pontosan a megfelelő szerszámok legyenek kéznél.
A csomagban a következő szerszámokat találja, amelyekkel a legkülönfélébb feladatokat oldhatja meg:
Fogó: Erős és megbízható fogó ergonomikusan kialakított fogantyúval a kényelmes és biztos fogás érdekében. Ez a fogó számos feladatra alkalmas, például anyagmozgatásra, huzalhúzásra és sok másra.
Kés: Minőségi kés a különböző anyagok precíz vágásához szükséges pengével. Tartós pengéje lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelje a vágást és a precíz munkavégzést.
vágóeszközök: Nagyszerű eszköz kisebb tárgyak felhasításához. Úgy tervezték őket, hogy az anyag hasításakor elegendő erőt és irányítást biztosítsanak.
Mágneses rögzítés 9 darabos bitekkel: Praktikus tartozék mágneses fejjel és 9 különböző fúrófejjel, amelyek segítségével könnyen cserélhető és különböző helyzetekben használható. Ezzel a tartozékkal mindig kéznél lesz a megfelelő bit a csavarozáshoz.
Fűrész: Egy kis fűrész, amellyel különböző anyagokat vághat pontosan és hatékonyan. Éles fogakkal és erős fogantyúval rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében.
Kicsi penge: Egy kompakt kés éles pengével a különböző vágási feladatokhoz. Ideális a részletmunkákhoz és kisebb tárgyak vágásához.
Phillips csavarhúzó: Keresztfejes szerszám, amellyel kényelmesen meghúzhatja vagy meglazíthatja a Phillips fejű csavarokat.
2x lapos fejű csavarhúzó: Két különböző méretű laposfejű csavarhúzó a laposfejű csavarok kezeléséhez.
Skála: Egy kis mérőszalag a hosszúságok és méretek gyors és pontos méréséhez. Ezzel a pontos mérőszalaggal gyorsan és egyszerűen megmérheti a tárgyak hosszát vagy méreteit.
Ez a többfunkciós mérőkalapács nagyszerű társ a különböző szakmákhoz, otthoni javításokhoz, szabadtéri tevékenységekhez és még sok máshoz. Kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér a zsebében vagy a szerszámövében, így biztosítva a könnyű hordozhatóságot és hozzáférhetőséget.
A készlethez egy nejlon tasak is tartozik, amely praktikus az összes szerszám biztonságos szállítására és tárolására. Ez védelmet nyújt a sérülésektől és megkönnyíti a rendszerezést. Ezzel a fogóval és szerszámkészlettel a feladatok széles skálájára lesz felkészülve, és könnyedén és precízen kezelheti azokat.
A termék kiváló minőséget, tartósságot és funkcionalitást kínál, ami garantálja a hosszú távú használatot és elégedettséget. Legyen szó otthoni javításokról, hobbi projektekről vagy professzionális feladatokról, ez a multifunkciós fogó remek választás mindenkinek, aki értékeli a sokoldalúságot és a minőséget egy termékben.


Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu