Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Prémium teljes bőr készlet Manager pénztárca kulcstartó toll

TOP

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Prémium teljes bőr készlet Manager pénztárca kulcstartó toll

TOP
Raktáron

13 662 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: csütörtök 16.05.2024 i

Lézeres gravírozás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +
Ez az ajándékkészlet tökéletes ajándék a minőségi és elegáns tárgyak kedvelőinek. A készlet egy pénztárcát, egy kulcstartót és egy tollat tartalmaz, amelyek mind valódi bőrből készültek, ami biztosítja a tartósságot, a kellemes tapintást és a fényűző megjelenést.
Kulcsfontosságú jellemzők:
Valódi bőr pénztárca : A készletben található pénztárca kiváló minőségű valódi bőrből készült, amely ellenáll a kopásnak és a hosszú távú használatnak. Bőséges helyet tartalmaz a jegyzetek és kártyák számára, ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy kényelmesen elférjen egy zsebben vagy táskában.
Avalódi bőr kulcstartó elegáns és praktikus kiegészítője ennek a készletnek. Valódi bőrből készült, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.
Valódi bőr toll: Ez az ajándékdobozos készlet egy valódi bőrből készült luxus tollat is tartalmaz. A toll sima írást és ergonomikus kialakítást kínál, amely kényelmes fogást biztosít. Tökéletes eszköz az íráshoz, dokumentumok aláírásához és a személyes elegancia megjelenítéséhez.
Ajándékdoboz: Mindezek az elemek elegánsan vannak csomagolva egy ajándékdobozba, amely bájt és eleganciát kölcsönöz az egész készletnek. A dobozt úgy tervezték, hogy tökéletesen védje és bemutassa az egyes elemeket.
Ez az ajándékdobozos készlet pénztárcával, kulcstartóval és valódi bőr tollal nagyszerű ajándék barátoknak, családtagoknak vagy üzleti partnereknek. Kifejezi az ízlést, a luxust és a részletekre való odafigyelést. A készlet minden egyes eleme gondosan, a minőségre és a stílusra való odafigyeléssel készült, hogy ne csak gyakorlati értéket, hanem esztétikai élményt is nyújtson.


Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu