Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Tartósító olaj damaszkuszi acél késekhez

Termékfotók

Termékfotók

Tartósító olaj damaszkuszi acél késekhez

Raktáron

1 154 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: péntek 10.05.2024 i
- +
Tartósító olaj damaszkuszi acélkésekhez. Ez a formulázott ásványi olaj ideális a kiváló minőségű damaszkuszi acélkések kezelésére és karbantartására, hogy a lehető legjobb állapotban tartsa őket.
A damaszkuszi acél egyedülálló szépségéről és kiváló tulajdonságairól ismert, de mint minden kés esetében, itt is fontos a rendszeres karbantartás, hogy megőrizze kinézetét és működését. Tartósító olajunkkal meghosszabbíthatja kései élettartamát, és biztosíthatja, hogy azok a lehető legjobban nézzenek ki és működjenek.
Tartósítóolajunk praktikus 50 ml-es olajos dobozban kerül forgalomba. Ebből az olajból már kis mennyiség is sokáig elég, így ez a flakon sok kezeléshez elegendő olajat biztosít. Az olajos flakon emellett kompakt és könnyen hordozható, így mindig kéznél lehet, amikor kezelnie kell a kését.
Karbantartási utasítások: egyszerűen vigyen fel egy kis mennyiségű olajat egy tiszta ruhára, és óvatosan dörzsölje be vele a kés acélját. Ez az eljárás segít megvédeni az acélt a korróziótól, javítja a tartósságát és segít megőrizni a szép megjelenését. Az olajos kezelés után a kést száraz és biztonságos helyen kell tárolni. A több olaj nem árt, a mechanikus részeket is le lehet csepegtetni, majd a kést alaposan megtisztítani az olajmaradványoktól.
Ne feledje, hogy bár ez az olaj a damaszkuszi acél kezelésére szolgál, más típusú acélokon is használható. Nem számít, milyen késsel rendelkezik, ez a tartósító olaj segít optimális állapotban tartani.

Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu