Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Teáskanna Diamond Creano

Termékfotók

Termékfotók

Teáskanna Diamond Creano

Raktáron

17 431 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: szerda 15.05.2024 i
- +

Fontos számunkra a tökéletesség, ezért saját üvegedényeket tervezünk, amelyek a legjobban alkalmasak virágos tea készítésére. A Creano üveg teáskanna volt az első ebből a művészi sorozatból. Azóta üvegcsészékkel egészítettük ki a választékot. Munkánk csúcspontja a Creano Diamond teáskanna, amely igazi műalkotás, és világszerte nagy népszerűségnek örvend az igazi teakedvelők körében.

Minden teáskanna különleges gyárakban készül hagyományos módon, kézzel, ezért minden teáskanna egyedi. Az üveg kiváló minősége és hőállósága, amelyből a teáskannák készülnek, biztosítja minden egyes termék hosszú élettartamát.
Duplafalú, kézzel készített teáskanna, világszerte népszerű és egyedi dizájnnal. Most a Diamond teáskanna megjelenhet az Ön asztalán. Fedezze fel a tea igazi varázsát és élvezze minden pillanatát!
A Diamond teáskanna kiváló hőszigetelést biztosít. A teáskanna belsejében a tea sokáig forró marad, míg a teáskanna falai langyosak! Így sokkal tovább élvezheti teáját. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a tea gyorsan kihűl vagy megégeti a kezét.
A Diamond teáskanna nem csak praktikus, hanem egy műalkotás is. A Diamond Design az Ön stílusa.
Mosogatógépben mosható
Ajándékba csomagolva
Méret: 160 x 150 x 235 mm
Hőállóság: -20°C és +150°C között
Térfogat: kb. 800 ml


Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu