Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Damaszkuszi acélból készült exkluzív kés szarvasagancs markolattal

TOP

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Damaszkuszi acélból készült exkluzív kés szarvasagancs markolattal

TOP
Raktáron

19 646 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: szerda 08.05.2024 i

Lézeres leírás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +

Bemutatjuk a tökéletes zsebkést - Zsebkés damaszkuszi acélból készült pengével. Az 1095-ös szénacél és a 4340-es ötvözött acél legfinomabb kombinációjából készült, ez a kés hosszú élettartamra készült. A késhez egy őszinte, masszív, valódi marhabőrből készült tok tartozik.
De ez a kés nem csak a szépségről és az erősségről szól, hanem praktikus is. Kompakt mérete és összecsukható mechanizmusa miatt könnyen hordozható, bárhová is megy. Tökéletes a szabadtéri szerelmesek, vadászok, kempingezők vagy bárki számára, akinek megbízható és tartós késre van szüksége, amely kemény feladatokat is elvisel.
Fektessen be a minőségi kivitelezésbe és az esztétikába egy damaszkuszi acélpengével ellátott zsebkéssel. Tökéletes ajándék mindenkinek, aki értékeli a műalkotást, a tartósságot és a funkcionalitást.
Ha igazán tökéletes ajándékot keres, akkor ne habozzon egy percet sem.

Mi az a damaszkuszi acél?
A mesterien hajtogatott és csavart damaszkuszi acél 192 rétegével a penge nemcsak erős, hanem vizuálisan is lenyűgöző. A damaszkuszi acél bonyolult és egyedi mintázata minden pengét felülmúlhatatlan mesterművé tesz.
A szakképzett mesteremberek gondoskodtak arról, hogy ez a zsebkés tökéletes, 58-62 HRC keménységű legyen. A pengét szakszerűen izzították, hogy az él hosszú ideig kitartson és még erős használat mellett is éles maradjon.

A markolat szarvasagancsból készült:
A szarvasagancs az egyik legjobb anyag, amelyet késmarkolathoz használhatunk. Ez a természetes anyag, amely a gímszarvasok agancsából származik, egyedülálló tulajdonságai és fényűző megjelenése miatt népszerű. A szarvasagancs egyszerre tartós, erős és könnyű, így kiváló ergonómiát és hosszú élettartamot biztosít a késnek.
A szarvasagancs egyedi textúrája kiváló fogást biztosít, ami elengedhetetlen a kés biztonságos és pontos használatához. Emellett az agancs kivételes esztétikát kínál, amely minden egyes kés minőségét és egyediségét tükrözi. Minden szarvasagancs markolat egyedi, ami a késnek jellegzetes karaktert és stílust kölcsönöz.
A szarvasagancs használata a kések markolatához nemcsak kiváló funkcionalitást, hanem exkluzivitást és eleganciát is eredményez. Ideális választás azok számára, akik igazán kivételes kést keresnek a legmagasabb minőségű anyagból. Válasszon egy szarvasagancs markolatú kést, és a legjobbat kapja, amit a késpiac kínál.

Anyag: damaszkuszi acél, bőr, szarvasagancs, sárgaréz
A zárt kés hossza: kb. 9,5 cm
Pengehossz: kb. 7,5 cm
A nyitott kés hossza: kb. 17 cm
A kés alapélességgel rendelkezik. Szükség esetén bármilyen élezővel (akár konyhai élezővel is) a kívánt élességre élezhető. A normál élezéshez elegendő a mellékelt élező, amely a kés része, és a tokban külön fogantyúval rendelkezik.
Minden kés kézzel készül, és teljes egészében kézzel készül - minden egyes darab egyedi, eredeti.
A késeket olajozott állapotban szállítjuk - az első használat előtt egy ronggyal le kell törölni. A teljes kés olajozása minden szezon után ajánlott rendszeres kenőolajjal. A kést tartsa szárazon, és használat után mindig alaposan tisztítsa és szárítsa meg.
Megfelelő karbantartás esetén ez egy többgenerációs kés.
A kés markolata szarvasagancsból készült. A markolat árnyalata és textúrája jelentősen eltérhet a képen láthatótól. Ha a markolat világosabb vagy sötétebb változatára van szüksége, kérjük, írjon nekünk a megjegyzésbena megrendelés befejezésekor, és mi szívesen eleget teszünk a kérésének, ha lehetséges és a készlet engedi.





Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu