Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Exkluzív kés damaszkuszi acélból, sárgaréz markolattal és diófával

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Exkluzív kés damaszkuszi acélból, sárgaréz markolattal és diófával

Ideiglenesen elfogyott

14 862 Ft

Áfát tartalmazó ár

Lézeres leírás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

Ideiglenesen elfogyott Elérhetőség figyelése

Bemutatjuk a tökéletes zsebkést - Zsebkés damaszkuszi acélból készült pengével. Az 1095-ös szénacél és a 4340-es ötvözött acél legfinomabb kombinációjából készült, ez a kés hosszú élettartamra készült. A késhez egy őszinte, masszív, valódi marhabőrből készült tok tartozik.
De ez a kés nem csak a szépségről és az erősségről szól, hanem praktikus is. Kompakt mérete és összecsukható mechanizmusa miatt könnyen hordozható, bárhová is megy. Tökéletes a szabadtéri szerelmesek, vadászok, kempingezők vagy bárki számára, akinek megbízható és tartós késre van szüksége, amely kemény feladatokat is elvisel.
Fektessen be a minőségi kivitelezésbe és az esztétikába egy damaszkuszi acélpengével ellátott zsebkéssel. Tökéletes ajándék mindenkinek, aki értékeli a műalkotást, a tartósságot és a funkcionalitást.
Ha igazán tökéletes ajándékot keres, akkor ne habozzon egy percet sem.

Mi az a damaszkuszi acél?
A mesterien hajtogatott és csavart damaszkuszi acél 192 rétegével a penge nemcsak erős, hanem vizuálisan is lenyűgöző. A damaszkuszi acél bonyolult és egyedi mintázata minden pengét felülmúlhatatlan mesterművé tesz.
A szakképzett mesteremberek gondoskodtak arról, hogy ez a zsebkés tökéletes, 58-62 HRC keménységű legyen. A pengét szakszerűen izzították, hogy az él hosszú ideig kitartson és még erős használat mellett is éles maradjon.
A diófa jellemzői
A diófa kiváló anyag késmarkolat készítéséhez, és számos előnnyel és vonzó tulajdonsággal rendelkezik.
A diófa nagy keménységéről, szilárdságáról és tartósságáról ismert, így ideális anyag a késmarkolatokhoz. Kopásállósága biztosítja, hogy a diófából készült markolatok hosszú élettartamúak és ellenállnak a normál használatnak.
Ezenkívül a diófa kellemes és sima textúrával rendelkezik, amely kényelmes fogást és kellemes érzést biztosít a kés tartásakor. Természetes felülete gyakran gazdagon színezett, a barna, az arany vagy akár a sötétbarna árnyalataival, ami esztétikai értéket és egyedi megjelenést kölcsönöz a diófa kések markolatának.
A diófa viszonylag könnyű is, ami hozzájárul a kiegyensúlyozott és kényelmes késfogáshoz. Ez lehetővé teszi a könnyű késkezelést és a pontos irányítást használat közben.
Összességében a diófa kiváló minőségű anyag a késmarkolatokhoz. Keménysége, tartóssága, vonzó megjelenése és kényelmes fogása miatt a diófa markolat remek választás mindazok számára, akik értékelik a funkcionalitás, az elegancia és a természetes szépség kombinációját.
Miért használnak sárgarézből készült kések markolatát?
A sárgaréz a réz és a cink ötvözete, amelyet gyakran használnak számos alkalmazásban, többek között a kések és markolataik gyártásához.
Tartósság: A sárgaréz nagy szilárdságáról és kopásállóságáról ismert. Ez a tulajdonsága biztosítja, hogy a sárgarézből készült késmarkolatok tartósak és ellenállnak a mindennapi használatnak.
Korrózióállóság: A sárgaréz jól ellenáll a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a sárgaréz markolatok még zord körülmények között, például nedvességgel és különböző vegyi anyagokkal való érintkezés esetén is megőrzik megjelenésüket és épségüket.
Esztétika: A sárgaréz vonzó megjelenéssel és felületi textúrával rendelkezik. Aranyszínű árnyalatban, fényes kivitelben kapható, ami elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz a késeknek. A sárgaréz fogantyúkat gyakran esztétikai vonzerejük és a kés dizájnjának kiegészítésére való képességük miatt becsülik.
Nehézség: A sárgaréz viszonylag nehéz anyag, ami hozzájárulhat a kiegyensúlyozott érzéshez, amikor a kést tartjuk. Ez a tulajdonság stabilitást és erőt adhat a kés kezeléséhez.
Kényelmes fogás: A sárgaréz sima felületi textúrájának köszönhetően kényelmes fogást biztosít. Ezt az anyagot jó érzés megfogni, és kényelmet nyújt a kés használatakor.
Anyag: damaszkuszi acél, rozsdamentes acél, bőr, fa, sárgaréz
A zárt kés hossza: kb. 12,5 cm
Pengehossz: kb. 9,5 cm
A nyitott penge hossza: kb. 22 cm
A kés alapélességgel rendelkezik. Szükség esetén bármilyen élezővel (akár konyhai élezővel is) a kívánt élességre élezhető. Az utólagos normál élezéshez elegendő a késhez mellékelt élező, amely a tokban külön fogantyúval rendelkezik.
Minden kés kézzel készül, és teljes egészében kézzel készül - minden egyes darab egyedi, eredeti.
A késeket olajozott állapotban szállítjuk - az első használat előtt egy ronggyal le kell törölni. A teljes kés olajozása minden szezon után ajánlott rendszeres kenőolajjal. A kést tartsa szárazon, és használat után mindig alaposan tisztítsa és szárítsa meg.
Megfelelő karbantartás esetén ez egy több generáción át használható kés.





Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu