Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Exkluzív kés damaszkuszi acélból, tevecsont markolattal

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Exkluzív kés damaszkuszi acélból, tevecsont markolattal

Raktáron

14 569 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: péntek 03.05.2024 i

Lézeres leírás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +

Bemutatjuk a tökéletes zsebkést - Zsebkés damaszkuszi acélból készült pengével. Az 1095-ös szénacél és a 4340-es ötvözött acél legfinomabb kombinációjából készült, ez a kés hosszú élettartamra készült. A késhez egy őszinte, masszív, valódi marhabőrből készült tok tartozik.
De ez a kés nem csak a szépségről és az erősségről szól, hanem praktikus is. Kompakt mérete és összecsukható mechanizmusa miatt könnyen hordozható, bárhová is megy. Tökéletes a szabadtéri szerelmesek, vadászok, kempingezők vagy bárki számára, akinek megbízható és tartós késre van szüksége, amely kemény feladatokat is elvisel.
Fektessen be a minőségi kivitelezésbe és az esztétikába egy damaszkuszi acélpengével ellátott zsebkéssel. Tökéletes ajándék mindenkinek, aki értékeli a műalkotást, a tartósságot és a funkcionalitást.
Ha igazán tökéletes ajándékot keres, akkor ne habozzon egy percet sem.

Mi az a damaszkuszi acél?
A mesterien hajtogatott és csavart damaszkuszi acél 192 rétegével a penge nemcsak erős, hanem vizuálisan is lenyűgöző. A damaszkuszi acél bonyolult és egyedi mintázata minden pengét felülmúlhatatlan mesterművé tesz.
A szakképzett mesteremberek gondoskodtak arról, hogy ez a zsebkés tökéletes, 58-62 HRC keménységű legyen. A pengét szakszerűen izzították, hogy az él hosszú ideig kitartson és még erős használat mellett is éles maradjon.

Camel Bone jellemzők:
Egyedi színezés: a tevecsontok jellegzetes foltokkal és mintákkal rendelkeznek, amelyek szemet gyönyörködtető és változatos megjelenést biztosítanak. Minden nyél a maga módján egyedi és különbözik a többitől.
Tartósság és szilárdság: Bár természetes anyag, a tevecsont tartós, és erős és tartós fogantyút biztosít.
Természetes vonzerő : Természetes megjelenésével és textúrájával a tevecsont fogantyú a természethez és az egzotikus tájakhoz való kötődés érzetét kelti.
Kényelmes fogás.
A tevecsont markolattal ellátott késsel nemcsak egy funkcionális eszközt tart a kezében, hanem egy egzotikus darabot is, amely a kézművesség és a természetes anyagok kombinációjának eredménye. Remek választás azoknak, akik valami különlegeset és mást keresnek.

Anyag: damaszkuszi acél, rozsdamentes acél, bőr, tevecsont, sárgaréz
A zárt kés hossza: kb. 9,5 cm
Pengehossz: kb. 7,5 cm
Nyitott penge hossza: kb. 17 cm
A kés alapélességgel rendelkezik. Szükség esetén bármilyen élezővel (akár konyhai élezővel is) a kívánt élességre élezhető. A normál élezéshez elegendő a mellékelt élező, amely a kés része, és a tokban külön fogantyúval rendelkezik.
Minden kés kézzel készül, és teljes egészében kézzel készül - minden egyes darab egyedi, eredeti.
A késeket olajozott állapotban szállítjuk - az első használat előtt egy ronggyal le kell törölni. A teljes kés olajozása minden szezon után ajánlott rendszeres kenőolajjal. A kést tartsa szárazon, és használat után mindig alaposan tisztítsa és szárítsa meg.
Megfelelő karbantartás esetén ez egy több generáción át használható kés.
A bőr tok varrásai és kialakítása eltérhet a képen láthatótól.






Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu