Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ajándékokat készítünk érzelmekkel

Ezer ajándék raktáron

Ezer ajándék raktáron

Már 18 éve Önnel

Már 18 éve Önnel

Az én számlám

Exkluzív vadászkés damaszkuszi acélból és rögzített pengés markolat wenge fából, sárgarézzel.

Termékfotók

Minta lézer leírás

Termékfotók

Exkluzív vadászkés damaszkuszi acélból és rögzített pengés markolat wenge fából, sárgarézzel.

Raktáron

26 108 Ft

Áfát tartalmazó ár

Rendeljen most, szállítjuk ide: szerda 22.05.2024 i

Lézeres gravírozás

Egyéni szöveg: 4 292 Ft 2 575 Ft -40%

A termék kosárba helyezése után megadhatja saját szövegét.

- +

Bemutatjuk a tökéletes fix pengéjű zsebkést - Zsebkés damaszkuszi acél pengével. Az 1095-ös szénacél és a 4340-es ötvözött acél legfinomabb kombinációjából készült, ez a kés hosszú élettartamra készült. A késhez egy őszinte, masszív, valódi marhabőrből készült tok tartozik.
De ez a kés nem csak a szépségről és az erősségről szól, hanem praktikus is. Kompakt mérete és összecsukható mechanizmusa miatt könnyen hordozható, bárhová is megy. Tökéletes a szabadtéri szerelmesek, vadászok, kempingezők vagy bárki számára, akinek megbízható és tartós késre van szüksége, amely kemény feladatokat is elvisel.
Fektessen be a minőségi kivitelezésbe és az esztétikába egy damaszkuszi acélpengével ellátott zsebkéssel. Tökéletes ajándék mindenkinek, aki értékeli a műalkotást, a tartósságot és a funkcionalitást.
Ha igazán tökéletes ajándékot keres, akkor ne habozzon egy percet sem.

Mi az a damaszkuszi acél?
A mesterien hajtogatott és csavart damaszkuszi acél 192 rétegével a penge nemcsak erős, hanem vizuálisan is lenyűgöző. A damaszkuszi acél bonyolult és egyedi mintázata minden pengét felülmúlhatatlan mesterművé tesz.
A szakképzett mesteremberek gondoskodtak arról, hogy ez a zsebkés tökéletes, 58-62 HRC keménységű legyen. A pengét szakszerűen izzították, hogy az él hosszú ideig kitartson és még erős használat mellett is éles maradjon.

Mi az a Wenge fa?
Ez a késmarkolat egzotikus wenge fából készült, amely Közép-Afrikában őshonos. A wenge kivételes keménységéről és súlyáról ismert, ami biztosítja a markolat szilárdságát és hosszú élettartamát.
Egyedülálló megjelenésével - kontrasztos sötét és világos csíkokkal, amelyek összetéveszthetetlen és vonzó megjelenést kölcsönöznek a késnyélnek. Színe általában a sötétbarnától a feketéig terjed, finom textúrával. A wenge fa felülete csiszolás után sima, ami kényelmes fogást biztosít.
A wenge fa választása e kés markolatához nemcsak az esztétikai értéket növeli, hanem a késnek azt a mély és rezonáns hangot is adja, amelyről ez a fa ismert.

Anyag: damaszkuszi acél, rozsdamentes acél, bőr, wenge fa, sárgaréz
Pengehossz: kb. 15 cm
Markolat hossza: 15 cm
Azegész kés hossza: kb. 30 cm
A kés alapból élezett éllel rendelkezik. Megítélése szerint finom élezés a kívánt élességre. Az élezéshez például hagyományos konyhai élező is használható.
Minden kés kézzel készül, és teljesen kézzel készül - minden egyes darab egy egyedi, eredeti darab.
A késeket olajozott állapotban szállítjuk - az első használat előtt egy ronggyal le kell törölni. A teljes kés olajozása minden szezon után ajánlott rendszeres kenőolajjal. A kést tartsa szárazon, használat után mindig alaposan tisztítsa és szárítsa meg.
Megfelelő karbantartás esetén ez egy többgenerációs kés.
A bőr tok varrásai és kialakítása eltérhet a képen láthatótól.




Szerzői jog © 2006-2024 wantie.hu